Körte alkat 

Ha a csípőd szélesebb, mint a felsőtested, akkor szinte biztosan körte alkatod van. Ez alapján jó, ha olyan kétrészes fürdőruhát és főleg olyan alsót választasz, amely kiemeli az idomaidat, és hangsúlyozza a karcsú derekadat. Ilyenek az egyszerű bikinik, amelyeknek nincs fűző vagy semmilyen különleges díszítés az oldalán, sötétebb színekben, például kékben vagy feketében.

Jó ötlet lehet az is, ha ha optikailag “erősíted” a felsőtestedet, ezzel egyensúlyt teremtve. Az ívelt nyakkivágás tökéletesen illik hozzád. Választhatsz akár rojtos vagy fodros pántokat is, valamint a merész színeket és mintákat, akár az egész fürdőruhán!

Mutass többet

Teltebb keblek

A teltebb keblek esetén különösen fontos a megfelelő alátámasztást a mellek számára. Keresd a panelekkel vagy párnázással ellátott modelleket, mivel ezek a jellemzők extra emelést és támogatást biztosítanak. A push-up felsők szintén nagyszerűek lehetnek nagyobb mellek esetén. A széles vagy állítható pántokkal ellátott fürdőruhák is nagyon kényelmesek, mivel segítenek egyenletesebben elosztani a súlyt, csökkentve a nyak és a vállak terhelését.

Mutass többet

 

Egy másik dolog, amire érdemes odafigyelni, az a fürdőruha szabása és kialakítása. Mindig magasabb nyakkivágású - V-nyakú vagy széles pántos -, túl sok díszítés nélküli, letisztultabb kialakítású felsőket válassz. Alsó résznek pedig magas derekú fazonokat vagy bikiniket ajánlunk. A legfontosabb, hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad a fürdőruhádban.

Kisebb keblek

Kisebb keblek esetén keresd a mellek körüli díszítésekkel ellátott felsőket, amelyek dimenziót adhatnak és nagyobb keblek benyomását kelthetik. Emellett a háromszög alakú felsők is remek megoldást jelenthetnek, mivel felhívják a figyelmet a dekoltázsra, és nőies megjelenést eredményeznek.

A vibráló minták, a vízszintes csíkok és az élénk színek szintén előnyösek számodra. Kísérletezz bátran, és találd meg a személyes stílusodhoz legjobban illő darabokat, amikben igazán magabiztosnak érzed majd magadat.

Mutass többet

Ami az alsóneműket illeti, rugalmasan választhatsz a különböző stílusok közül. A magas derekú bikinik meghosszabbíthatják a lábadat, és arányosabbá tehetik az alakodat. Az oldalán megkötős vagy állítható alsó remek választás lehet, mivel lehetővé teszi, hogy a testedre szabd azt,  és játékosságot kölcsönöz a strand ruházatnak.

Gömbölyded, alma alkat (H2)

Ha nem szívesen mutatod meg a hasad körüli területet, az alakformáló fürdőruha segíthet abban, hogy tiszteletet és szeretetet mutass a tested iránt, miközben nem kell annyit gondolkodnod a külsődönl, és a nyaralásra koncentrálhatsz.

A tankinik és az egyrészes fürdőruhák ideálisak erre, mivel finoman eltakarják a tested azon részleteit, amelyeket inkább nem szeretnél megmutatni, a kényelem érzetét keltik, és segítenek abban, hogy szuper magabiztosnak és szexinek érezd magad.

Mutass többet

Ha inkább egy kétrészesre fogadsz, nézz meg egy magas derekú fürdőruhát. Válassz olyan színeket, amelyek kiemelik a sziluettedet és a bőrtónusodat. A minták ügyes használatával szintén csalhatsz egy kicsit optikailag.


Atletikus (oszlop) alkat 

Ha kétrészes fürdőruhát választasz, dönts egy háromszög alakú felső mellett, amely remekül mutat a szögletesebb vállakon. Próbálj ki egy olyan felsőt, ami párnázott, kerek nyakkivágással, push-up hatással rendelkezik, esetleg rojtokkal vagy fodrokkal díszített. A geometrikus formák és a virágminták nagyon jól állnak majd, és egy csipetnyi nőiességet kölcsönöznek.

Mutass többet

Az alsó rész esetében válassz bármit, ami kihangsúlyozza az idomaidat, például oldalsó csomókat vagy öveket. A grafikus mintákra és színes elemekre is fogadhatsz. Egyrészes fürdőruhaként csodásan fog mutatni rajtad egy monokini, ami határozottan szexi hatást is kelt.

 

Tipp: Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan találd meg a megfelelő méretet, vagy hogyan ápold a fürdőruhádat, nézd meg útmutatónkat.




A tökéletes fürdőruha megtalálása hosszú út, amelyhez ismerni és megérteni kell a testalkatodat; tudni kell, hogyan hangsúlyozhatod ki a legjobb tulajdonságaidat, és hogyan bontakoztathatod ki egyedi szépségedet. Ne feledd, hogy gyönyörű vagy, és tippjeink segítségével könnyen megtalálhatod a tökéletes fürdőruhát, amelyben csodásan fogod érezni magad!