Home office stílusosan és kényelmesen

Akár home office-ban dolgozol, akár csak egy szabadnapot tartasz, a tökéletes melegítő szett segít megtalálni az egyensúlyt a kényelem és a produktivitás között. Válassz egy sportos és modern változatot, például egy Nike melegítő szettet semleges árnyalatokban, például szürkében vagy feketében, majd párosítsd bolyhos papuccsal, és a hajadat laza kontyban hordd a tökéletes "otthoni" megjelenésért.

 

Mutass többet

 

Városi sikk

A melegítő szettek tökéletesek azokon a napokon, amikor egész nap talpon vagy, és ügyeket intézel a városban. Az athleisure stílust pont erre találták ki: válassz egy divatos tréningruhát, és párosítsd a kedvenc sportcipőddel, így sportos, mégis modern megjelenésed lesz.

 

Mutass többet

 

Szintén kombinálhatsz még egy bézs vagy pasztell színű adidas melegítő szettet egy kényelmes, lapos bokacsizmával. Ehhez adj egy baseball sapkát, egy shopper táskát és egy stílusos napszemüveget. A könnyű mozgás és a kényelem érdekében mindig légáteresztő anyagokból készült darabokat válassz. 

 

 

Mixeld a felsőket és a nadrágokat

A melegítők egyik nagy előnye a sokoldalúság, ami lehetővé teszi, hogy különböző kombinációkat hozz létre a szett részeinek külön-külön történő párosításával. Ha fel szeretnéd dobni a hétköznapi stílusodat, viseld a melegítő felsődet magas derekú farmerrel és egy platform bokacsizmával. A felsőt bármikor kombinálhatod kényelmes és sportos leggings-szel és sportcipővel is, hogy élvezd a vasárnapi kocogást.

 

Mutass többet

 

Egy másik lehetőség, hogy a melegítőnadrágot farmer- vagy steppelt kabáttal viseled, és alatta egy hosszú ujjú, meleg gyapjú pulcsit. Adj hozzá egy csinos és meleg sálat vagy kötött sapkát a hideg napokon.