A kis fekete ruha: Egy időtlen klasszikus

A kis fekete ruha minden ruhatár időtálló darabja, és megmentője a "nincs mit felvennem" napoknak, különösen az ünnepi szezonban. Eleganciája és egyszerűsége miatt tökéletes választás a különböző alkalmakra.

 

Mutass többet

 

Párosítsd szeretett fekete ruhádat egy pár csinos harisnyával és egy gyapjú kabáttal. Voilà, készen állsz, hogy dacolj a hideggel anélkül, hogy feláldoznád a stílusodat! Szeretnél egy kis csavart belevinni? Dobj fel hozzá egy élénk színű sálat vagy egy merész táskát a tökéletes színpompáért. Az irodai partitól egy elegáns karácsonyi vacsoráig, a kis fekete ruhára mindig számíthatsz.

Ragyogj egy flitteres ruhában 

A Szilveszter esti visszaszámlálás során vagy bármelyik csillogó ünnepi eseményen való részvételkor egy flitteres ruha a jegyed az egész estés ragyogáshoz. Akár tetőtől talpig, akár csak egy csipetnyi csillogást adnál a szettedhez, ezek a ruhák biztosan a segítségedre lesznek.

 

Mutass többet

 

A káprázatos ruhát egy jól szabott blézerrel vagy műszőrme kabáttal párosítva lenyűgöző összeállítást kapsz. Ha pedig a csillagok alatt ünnepelsz, ne felejtsd el egy kényelmes termo leggings-et húzni a ruhád alá.


Kötött ruhák: elegánsan kényelmes

A kötött ruhák, legyenek rövidek vagy midi hosszúságúak, egyszerre nyújtanak meleget és stílust. Választhatsz egyet egyszerű színekben, például bézs, szürke, fehér vagy fekete színben, és bár számos divatos stílus létezik, semmi sem veri a hosszú ujjú ruhát a hideg évszakban.  

Párosítsd ezeket a szép ruhákat egy pár térdig érő csizmával vagy bokacsizmával az extra melegségért. Egy szabadtéri kalandhoz, például a karácsonyi vásárban való nézelődéshez egy elegáns bőrdzsekivel vagy egy kényelmes kardigánnal rétegezd.

 

Mutass többet

Stílusos kombináció: elegáns nadrágok és ünnepi felsők

Ki mondta, hogy csak ruhákból lehet ünnepi szetteket varázsolni? Egy elegáns nadrág csillogó blúzzal elegáns, mégis kényelmes alternatívát kínál. Ez a sokoldalú kombináció bármilyen ünnepi eseményre tökéletes, a laza irodai partitól a baráti vacsoráig.

 

Mutass többet

 

Párosítsd kedvenc nadrágodat egy káprázatos flitteres felsővel az ünnepi hangulatért, vagy válassz egy fémes vagy szatén blúzt a visszafogottabb megjelenésért. Vegyél fel egy blézert a formálisabb hangulatért, vagy maradj a lazább megoldásnál egy meleg kötött kardigánnal.

A kiegészítők ereje

Egészítsd ki az ünnepi szettedet olyan kiegészítőkkel, amelyek extra csillogást és kifinomultságot kölcsönöznek. Ha valami elegánsabbra vágysz, válassz magassarkú cipőt, amely nemcsak meghosszabbítja a sziluettedet, hanem magabiztosságot is kölcsönöz. Ne feledkezz meg az ünnepi fényekhez illő ezüst és arany ékszerekről sem.

 

Mutass többet

 

A partitáskák közül a jó hangulatot tükröző clutchok a kedvenceink. Idén dönts a flitterek, a fémes elemek vagy a merész színek mellett.

 

Mutass többet



Íme - az útmutató az ünnepi divathoz ebben a szezonban. Akár pezsgőt kortyolgatsz egy csillogó szilveszteri partin, akár egy hangulatos családi összejövetelen veszel részt, ne feledd, hogy a legfontosabb, hogy jól érezd magad.

 

Kellemes Ünnepeket kíván a GLAMI csapata!