Sportos sikk platform bokacsizmával

Ez a párosítás könnyedén ötvözi a sportos elemeket a stílusos megoldásokkal. Ha lapos talpú vagy egy sikkes platform bokacsizmát választasz, akkor a mindennapi teendőket könnyedén és kényelmesen végezheted el, ráadásul divatosan is nézel ki.

Dönthetsz vastagabb leggings, egy hosszú pulóver és egy sportos steppelt kabát vagy dzseki mellett, amihez egy bézs bokacsizma vagy egy klasszikus fekete bokacsizma illik a legjobban. Egészítsd ki a szettet egy baseball sapkával és egy bőr táskával a maximális kényelem érdekében.

 

Mutass többet

 

Kötött ruha és bokacsizma egy lazán elegáns szettben

A bokacsizmával párosított puha kötött ruha kombinációja laza, mégis modern megjelenést eredményez, amely tökéletes egy késői villásreggelihez, egy sétára a barátokkal a városban vagy egy kis vásárolgatáshoz.

Fontos, hogy a megfelelő kötött ruhát válaszd - a legjobb egy pamut vagy gyapjú ruha, laza szabással. Felvehetsz hozzá egy farmer- vagy bőrdzsekit, és hozzá egy elegáns Rieker bokacsizmát. Ha merészebb szeretnél lenni, válassz egy piros vagy mustárszínű párat a Tamaris-tól. Ne feledkezz meg egy stílusos crossbody táskáról, hogy teljessé tedd a szettedet.

 



Elegánsan egy magassarkú bokacsizmával

A magassarkú bokacsizma nem csak megnyújtja a sziluettet, de egy csipetnyi csillogást is ad, így tökéletes választás elegánsabb alkalmakra vagy az irodában töltött napokra.

 

Mutass többet

 

Viseld blézerrel, ceruza szoknyával vagy térdig illetve térd alá érő midi ruhával. A monokróm szettek ebben a szezonban is slágerlistásak, de kipróbálhatod a merészebb színkombinációkat is. A bokacsizma fazonját illetően idén különösen divatosak a szögletes orrú vagy velúr bőrből készült darabok.

 

Chelsea csizma a vintage hangulatért

A vintage hangulat és a Chelsea csizma közötti asszociáció az időtlen divatra utal. A karcsú és egyszerű dizájnnal rendelkező ikonikus csizmák tökéletesen kiegészítik a retró megjelenést.

Meríts ihletet az A-vonalú szoknyákból, az egyenes szárú nadrágokból és a garbók világából. Az olyan retró nyomatok, mint a pöttyös és virágminták pedig továbbra is nagyon divatosak. Párosítsd őket barna vagy szürke velúr Chelsea csizmával, stílusos napszemüveggel és vintage táskával, hogy kifinomult és kényelmes öltözéket alkoss.

 

Mutass többet