A tökéletes nyári ruha 

A maxi ruha minden nyári ruhatár elengedhetetlen része, de a hűvösebb őszi és téli hónapokban is viselhető. Ez az időtlen darab tökéletes módja annak, hogy megmutasd az egyedi stílusodat. Ráadásul ez a fazon minden testalkaton remekül mutat. Nem számít, hogy magasabb, alacsonyabb vagy gömbölyűbb vagy, tökéletesen illik rád, és rendkívül stílusossá teszi a nyári megjelenésedet.

 

A 2023-as divattrendek szerint a farmerből vagy lenvászonból készült hosszú ruhákat, aszimmetrikus szabásúakat, valamint lenge A-vonalú fazonokat láthatunk. A maxi ruha esküvőre is tökéletes, hiszen ez a trend egész évben népszerű. Mi az élénk színekre - neonzöld, rózsaszín, lila és kék - fogadunk, de a neutrális színek sem maradnak el. Minden az ízlésedtől és az alkalomtóll függ.

Mutass többet

Párosítsd a maxi ruhát egy pólóval a lezser megjelenésért  

Dönts könnyed és légies, mintás ruhák vagy akár klasszikusabb pasztellszínek mellett, és vedd alá a kedvenc pólódat - crop topot vagy normál szabásút, a lényeg, hogy arányosnak tűnjön. A női pólók laza megjelenést adnak majd a szettednek, ugyanakkor a ruha miatt nőiesen is fogsz kinézni. Válassz semleges színű felsőket, például fehéret vagy feketét. 

Mutass többet

Adj a szetthez egy egy stílusos bőrövet - ezzel feldobhatod az öltözékedet, és egy érdekesebb kombinációt hozhatsz létre. Válassz olyan övet, amely legalább egy színben passzol a szetted valamelyik eleméhez, hogy harmónikus legyen a végeredmény.

Viseld pulóverrel a hűvösebb nyári estéken

A hosszú ruha pulóverrel való párosítása remek módja annak, hogy kedvenc nyári ruhádat átvezesd a hűvösebb időjárásba, miközben megmarad az elegáns és kényelmes érzés. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy játssz a rétegekkel, és olyan stílusos öltözéket hozz létre, amely egyszerre kényelmes és divatos.

A legegyszerűbb megoldás, ha a pulóvert közvetlenül a ruha fölött viseled, lehetőleg hasonló tónusút, vagy épp ellenkezőleg, egy kontrasztos darabot. Légy óvatos a különböző nyomatok párosításával. Ha a ruhád virágmintás, akkor érdemes egy egyszínű pulóvert választani.

Mutass többet

Párosítsd stílusos nyári cipőkkel (H2)

A megfelelő lábbeli kiválasztása trendivé, és még karakteresebbé teszi a nyári ruhádat. Íme néhány a legstílusosabb kombinációk közül: 

  • Nyári szandál: klasszikus és egyszerű választás maxi ruhával, különösen a melegebb hónapokban. Válassz pántos, magas sarkú, platformos vagy lapos szandált, hogy egyszerre érezd magad kényelmesen és stílusosan
  • Sportcipő: Tökéletesek a mindennapokra, és a női sportcipők abszolút bármivel párosíthatók. Válassz egy fehér vagy fekete színű darabot, és párosítsd fehér maxi ruhával.
  • Csizma: A bokacsizmák kényelmet és stílust kölcsönöznek a hidegebb hónapokban. Egy pár Chelsea csizma például remekül fog mutatni egy romantikusabb, fodros maxiruhával.

Klasszikus megjelenés elegáns kiegészítőkkel 

Az időtlen stílus megteremtéséhez a megfelelő kiegészítőket kell kiválasztani. Ilyen például egy gyönyörű ezüst vagy arany nyaklánc, ami egy mélyebb nyakkivágású ruhán tökéletesen mutat. Ezután következnek a karkötők, vagy egy pár elegáns fülbevaló a sikkes megjelenésért.

További kihagyhatatlan kellékek egy nagy kalap (a nyári napokra) és egy stílusos válltáska vagy shopper táska. Dönthetsz letisztult, egyszínű darabok mellett, de ha a mintákat kedveled - ez is remek lehetőség. 

Mutass többet




A maxi ruhák remek választásnak bizonyulnak mind a melegebb, mind a hidegebb napokon, a  megfelelő kiegészítőkkel párosítva pedig segíthetnek abban, hogy igazi divat ikonná válj!