Körte alkat - teremts egyensúlyt

A pulóverek sokoldalú és kényelmes kiegészítői bármely ruhatárnak, és különösen hatékonyak lehetnek abban, hogy a figyelmet a szélesebb csípőről a derékra összpontosítsák, ami a körte alkat számára telitalálat. Az A vonalú pulóverek, valamint a túlméretezett, laza pulóverek tökéletesek lesznek számodra, mivel a felül keskenyebb szabásuknak köszönhetően egyensúlyt teremtenek az összképben.

 

Mutass többet

 

Válassz sötétebb árnyalatú, például kék, fekete vagy szürke darabokat. A függőleges részletek és minták és a csíkos pulóverek szintén szuperül állnak majd. Párosítsd őket széles szárú farmerrel és chelsea csizmával a laza és stílusos megjelenésért.

 

Alma alkat - emeld ki az előnyeidet 

Ha nem szereted a hasadat, a megfelelő ruhákkal könnyedén elterelheted a figyelmet erről a területről. A peplum pulóverek ideálisak számodra - választhatsz olyan modellt is, amelynek magas derékvonala közvetlenül a mell alatt szabott, ami garantáltan előnyös lesz.

Egy hosszú kardigán szintén remek választás - hagyd kigombolva, és ha kedveled őket, válassz inkább semleges pasztell színeket. Párosítsd őket maxi szoknyával vagy skinny farmernadrággal, valamint hozzá illő sportcipővel vagy csizmával. Ne feledkezz meg az ékszerekről sem - egy olyan stílusos részlet, amit kár lenne kihagynod.

 

Mutass többet

Oszlop vagy téglalap alkat - hangsúlyozd a felsőtestet

Ha ezekbe a testalkat típusokba tartozol, rengeteg stílusos pulóver és kardigán közül választhatsz, amik a figyelmet a felsőtestedre terelik. A V-nyakú pulóver vagy a megkötős kardigánok is tökéletesen illenek Hozzád, valamint nagyon jól állhatnak a fodrokkal és érdekes részletekkel ellátott modellek is. Ha egy igazán időtlen és stílusos darabra vágysz, válassz egy pihe-puha kasmír pulóvert akár feltűnő színekben is. 

 

Mutass többet

 

 

Plus size - magabiztosság mindenek előtt

A megfelelő kötött darabokkal Te is igazán magabiztos lehetsz! Nézd meg a legújabb választékot a plus size kardigánokból, amelyeket például egy stílusos válltáskával és maxi szoknyával kombinálhatsz.

A combot és a popsit takaró, hosszabb kötött pulóverek meghosszabbítják a törzset, a függőleges csíkok és minták, valamint az egyszínű modellek pedig nem csak szuper előnyösek a számodra, de igazán stílusos és letisztult megjelenést kölcsönöznek.

 

Mutass többet

 

Alacsony (petite) alkat - emeldi ki az idomaidat

Az alacsony alkatnak is határozottan megvan a maga egyedi bája, és nagyon elegáns lehetsz a megfelelő szabású pulóverekkel és kardigánokkal. A derékig vagy éppen a derék fölé érő darabok a hosszabb alsótest illúzióját keltik azáltal, hogy egy kicsit felfedik a hasat.

 

Mutass többet

 

Ismét a V-nyakú pulóvereket ajánljuk, amelyek segítenek egyensúlyba hozni az arányokat. Ha pedig még tovább szeretnéd nyújtani a sziluettedet, viseld a kötött darabjaidat magas derekú nadrággal vagy akár egy magassarkú csizmával, és a siker biztosan nem marad el!

 

Magas alkat - mutasd meg a stílusodat

A magas hölgyeket gyakran társítják az eleganciával és a klasszikus megjelenéssel. Ha magabiztosnak érzed magad a magasságoddal kapcsolatban, válassz egy hosszú kardigánt vagy selyem pulóvert, amely tökéletesen illik egy szűk, skinny farmerhez vagy egy miniszoknyához.

Egy másik lehetőség, hogy semleges árnyalatú, széles szárú nadrágot kombinálsz egy állatmintás vagy más, harsányabb mintájú pulóverrel, ami biztosan egy kis csavart visz a mindennapi szettjeidbe.

 

Mutass többet

 

Légy ellenállhatatlan a hidegebb hónapokban a megfelelő kötött darabokkal és stílusos kiegészítőkkel! Nem számít, milyen a testalkatod, a legfontosabb, hogy jól érezd magad benne, és a lehető legjobban kiemeld az adottságaidat.