Skinny farmer - emeld ki az idomaidat

A skinny farmer időtlen és sokoldalú, elsősorban pedig szűk szabásáról - különösen a deréktól a bokáig - ismert. Ez a fajta farmernadrág elegáns és modern hangulatot ad bármelyik szettednek, így számos alkalomra tökéletes.

 

Mutass többet

 

Egyszerű fehér pólóval és sportcipővel, de elegáns inggel, blézerrel és magas sarkú cipővel is párosítható. A bő pulóverek szuperül néznek ki egy skinny fekete farmerrel, és egy stílusos övet is adhatsz hozzá. Ezek a farmerek különböző testalkatokhoz, különösen a homokóra, körte vagy oszlop testalkathoz illenek, mivel kiemelik a test íveit. Ha alma alkatod van, azt javasoljuk, hogy válassz egy magas derekú fazont, hogy kiegyensúlyozottabbá tedd a sziluettedet.

 

Egyenes szárú farmer - teremts egyensúlyt

Az egyenes szárú farmer egy másik klasszikus, ami a csípőtől a bokáig egyformán széles szárairól ismert. Ez a farmer tiszta és kiegyensúlyozott sziluettet ad, ami sokoldalú választássá teszi a mindennapi szettekhez.

 

Egy egyszerű irodai megjelenéshez egy klasszikus inggel és egy pár bokacsizmával viselve tökéletes választás. Egy másik lehetőség a hűvösebb napokra, hogy lazán pólóval vagy pulóverrel, valamint steppelt dzsekivel vagy kabáttal viseled. Az egyenes szabású farmerek elsősorban a homokóra testalkatúaknak és az oszlop vagy téglalap alkatúaknak állnak nagyon jól. Ha az átlagnál alacsonyabb vagy, javasoljuk, hogy próbálj ki egy rövidebb, boka fölé érő fazont, ami nem fog optikailag “összenyomni”.

 

Mutass többet

Boyfriend és Mom fit  - mindennapi kényelem

A laza szabású farmernadrágoknak két alapvető típusa létezik: Boyfriend és Mom fit. A boyfriend farmer széles szabásáról ismert, ami tökéletes a mindennapi viselethez. Egy crop top vagy póló mellé, fehér sportcipővel együtt kényelmes és laza szettet hozhatsz létre.

 

Mutass többet

 

A mom fit farmer magas derekú, kissé laza szabású, vintage megjelenésű. Kombinálhatod egy bő pólóval, amit betűrhetsz, majd fölé egy stílusos blézert ajánlunk. Mindkét fazon rendkívül jól működik az oszlop vagy sportos alkatúak számára, mivel volument adnak a megjelenésednek. 

 

Trapéz farmer - viseld magabiztosan

A trapéz szabású farmerek térdtől lefelé szélesednek, és ezzel optikailag hosszabbnak mutatják a lábaidat. Nagyon jól kiegyensúlyozzák a szélesebb csípőt és combot, ezért nagyon jól áll a körte alkatú hölgyeknek, valamint a homokóra testalkatúaknak.

 

Mutass többet

 

Szinte kötelező magas sarkú bokacsizmával párosítani, hogy ezzel is kiemeld a lábaidat. Egy blúz vagy ing betűrve viselve handsúlyozza továbbá a derekadat, egy kis kézitáska pedig a tökéletes kiegészítője lesz ennek a szettnek. Ha pedig igazán elegánssá akarod tenni a megjelenésedet, ne feledkezz meg a stílusos ékszerekről sem!

Széles szárú farmer - kényelem és stílus

A széles szárú farmereket elsősorban hétköznapi viseletre ajánljuk, de formálisabb eseményekhez vagy irodai környezetben is jól kombinálhatóak. Az alacsony derekú farmerek visszatértek, és javasoljuk, hogy próbáld ki őket egy széles szárú farmer szabással a szuper elegáns, mégis laza stílusért. 

 

Alkalomtól függően rövid blúzzal, pulóverrel vagy elegáns inggel párosítsd. Választhatsz hozzá egy hosszú szárú sportcipőt, vagy viselheted magassarkú csizmával. A széles szárú farmer ideális az alma vagy oszlop testalkatú nők számára, mivel volument adnak az alsó testnek, így az ívek illúzióját keltik, miközben kényelmet és stílust biztosítanak.

 

Mutass többet

 

A farmerek ma már számtalan stílusban és szabásban kaphatóak, amelyek mindegyike a különböző testalkatokhoz és a Te személyes stílusodhoz igazodik. Akár skinny, egyenes vagy széles szárú farmert választasz, a legfontosabb, hogy magabiztosan viseld, és érezd jól magad a bőrödben!