Alma alkat

Az alma testalkatra a szélesebb vállak jellemzőek, viszonylag vékonyabb csípővel és lábakkal. Ha ehhez a típushoz tartozol, koncentrálj az alsó testedre, és válassz A vonalú ruhát vagy miniruhát, amely segít megmutatni a csinos lábaidat. A nadrág legyen egyenes vagy széles szárú, ami még jobban nyújtja a lábadat.

 

Mutass többet

 

Gömbölyűbb alakod van? A széles, rugalmas derekú nadrágok és az élénk színű felsők csodákra képesek! Viselj velük egy vidám válltáskát, ami ebben a szezonban sem maradhat ki. Ami a felsőket és blúzokat illeti, a V-nyak szuperül áll az alma típusnak.

 

Körte alkat

A körte típus keskenyebb felsőtesttel, szélesebb csípővel, combokkal és aránylag vékony derékkal rendelkezik. A hangsúlyt itt a vállakra és a felsőtestre érdemes helyezni, és ez könnyen megvalósítható feltűnő részletekkel, mintákkal vagy élénk színekkel ellátott felsőkkel, egyszerű nadrággal vagy szoknyával párosítva.

Egy A-vonalú szoknya vagy ruha szépen kiemeli ezt az alkatot, csakúgy, mint az elegánsabb szabású nadrágok. Plus size megoldást keresel? Akkor válassz egy váll nélküli felsőt és egy széles szárú nadrágot, amit magassarkú szandállal párosíthatsz.

 

Mutass többet

 

Homokóra alkat

A homokóra alakot a vékony derék, és a viszonylag egyenlő szélességű mell és  csípő körfogat jellemzi. Helyezd a hangsúlyt az ívekre a derekat kiemelő, karcsúsított darabokkal. A ceruza ruhák, valamint az aszimmetrikus darabok több, mint tökéletesen fognak állni rajtad.

 

Mutass többet

 

Válassz izgalmas részletekkel ellátott felsőket rövidnadrággal, magas derekú farmerrel vagy ceruzaszoknyával párosítva. Még ha több gömbölydedebb is vagy, kerüld a túl bő ruhadarabokat, mivel ezek elrejthetik a természetes alakodat, ahelyett, hogy kiemelnék azt.

 

 

Oszlop alkat

Az oszlop vagy téglalap testalkat viszonylag egyenes és kiegyensúlyozott sziluettel rendelkezik, a vállak, a derék és a csípő egyenlő szélességűek. Választhatsz derékban hangsúlyos ruhákat, például öves ingruhákat, valamint fűzős felsőket.

A fodrok, a hangsúlyos felsők és a bővülő szoknyák szintén volument adhatnak az alakodnak, kiemelve az idomaidat. A kivágott részletekkel ellátott felsők csodákra képesek, és a boyfriend farmerek, valamint az egyenes szárú nadrágok segítenek egy nagyszerű szett kialakításában. Ne feledkezz meg a megfelelő kiegészítőkről, például egy szép nyakláncról és fülbevalóról sem.

 

Mutass többet

 

Fordított háromszög alkat

A háromszög testalkat szélesebb vállakkal és mellkassal, keskenyebb csípővel és derékkal rendelkezik. A kulcs az, hogy a felsőtestről eltereljük a figyelmet, miközben az alsótestet hangsúlyozzuk. Válassz V-nyakú felsőket, hogy megnyújtsd a nyakad és a törzsed. A mintás vagy élénk színű alsók optikailag kiegyensúlyozott megjelenést eredményeznek.

Az A-vonalú szoknyák és a széles szárú nadrágok ismét kiváló választásnak bizonyulnak a gömbölydedebb alkatú nők számára. Válassz érdekes mintákkal és élénk színekkel ellátott darabokat, amiket idén nyáron sem szabad kihagyni. Ha valami klasszikusabbra vágysz, válassz egyenes szárú farmert és hozzá illő sportcipőt.



Mutass többet

 

 

A testtípusod megismerése és a hozzá illő öltözködés egy érdekes utazás, amely lehetővé teszi, hogy elfogadd és ünnepeld az egyedi jellemzőidet. Akár élénk színekkel és szűk szabásokkal szeretnéd kiemelni az alakodat, akár valami egyszerűbbet választasz, itt az ideje, hogy vidám és magabiztos legyél!