A Viva Magenta, a Pantone által az év színévé választott bíborvörös árnyalat a merészséget, és bátorságot fejezi ki, és optimizmust és örömöt hivatott sugározni. Minden, amire az új évben vágyunk, nem igaz? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PANTONE (@pantone)

Bár a Viva Magenta hasonlónak tűnhet a tavaly ősz egyik legjelentősebb TikTok trendjéhez, a Barbiecore-hoz társított rózsaszín színhez, nem ez az elsődleges célja. Ennek a forró rózsaszín trendnek az üzenete azonban hasonló - az isteni nőiesség, a nőies színek, formák és sziluettek ünneplése. 

viva-magenta-outfits

Hogyan illesztheted be a bíborvörös Viva Magenta-t vagy az élénk rózsaszínt a ruhatáradba? Ha nem félsz a színtől, tetőtől talpig ebbe öltözhetsz. Próbálj ki egy gyönyörű mélyrózsaszín ruhát, amitől nőiesebbnek fogod érezni magad, mint valaha. Nem akarod túlzásba vinni? Viselj egy rózsaszín pulóvert a kedvenc farmeroddal.

Mutass többet

Jobban szeretsz visszafogottabb színeket viselni? Válassz rózsaszínű kiegészítőket! Dobd fel a ruhatáradat egy élénk színű táskával, sapkával vagy sállal, hogy csipetnyi extrát adj hozzá. 

Mutass többet

Tudjuk, hogy néhányan valószínűleg most azt gondolják, hogy ezek a színek már nem neki valók. Badarság! Inspirálódj a 71 éves Suzi Grant (@alternativeaging) vagy a 70 éves Helena Ultramar (@helenaultramar) példájából, akik elképesztő eleganciával viselik ezeket az élénkebb árnyalatokat. Elvégre, ha még II. Erzsébet királynő is tudott világos rózsaszínű ruhát viselni, miért ne tudnál Te is?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzi Grant, Alternative Ageing (@alternativeageing)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Ultramar (@helenaultramar)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Elizabeth II (@hm.queenelizabeth)