Elegáns, mégis kényelmes - a balerina cipők

Igen, a balerina cipő idén is visszatért: elegáns és sokoldalú választás, ami egyben kényelmes és praktikus is. Idén tavasszal a kerek orrú fazon a nyerő, egyedi részletekkel, például masnikkal vagy fémes részletekkel. Figyelj oda, hogy a cipő talpa megvédje lábadat a járás közben ért ütődésektől - akkor ezeket a kényelmes darabokat tényleg mindenhez viselheted!

 

Mutass többet

 

Mokaszin, a klasszikus stílus alapja

A mokaszinok laza, mégis stílusos megoldást kínálnak a langyos tavaszi napokra. Kényelmes szabásukkal és tartós kialakításukkal tökéletesek a mindennapi kirándulásokhoz vagy a hétvégi kalandokhoz.

Valószínűleg a fekete női mokaszinok a legnépszerűbbek, de nyugodtan kísérletezz, és próbálj ki egy színes darabot, vagy egy izgalmas részletekkel, például rojtokkal díszített fazont. Ezzel teljesen új dimenziót adhatsz egy egyszerűbb szettnek is!

Mutass többet

 

Lépj be a tavaszba egy vidám szandállal 

Akár klasszikus dizájnt keresel, akár valami extrábbat, a lehetőségekből nincs hiány. A gladiátor szandáltól a platform talpú szandálokig minden ízlésnek és stílusnak találhatsz megfelelő darabot. 

Az idei szezon egyik népszerű trendje a szögletes orr, ami igazán modernné teszi ezt a klasszikus cipő fazont. A magassarkú változatok tökéletesek egy randihoz, míg a bohókás lapos talpú szandál egy maxi ruhával vagy szoknyával párosítva könnyen a kedvenc kombinációdddá válhat a melegebb évszakokban.

Mutass többet

 

Körömcipők (nem csak) különleges alkalmakra 

Dobd fel bármelyik tavaszi szettedet egy pár elegáns magassarkú cipővel, ami azonnal csillogást kölcsönöz a megjelenésednek. Akár a tömbsarkú darabokat, akár a divatos tűsarkakat részesíted előnyben, idén egyikből sincs hiány. A hegyes orrú darabok újra divatosak, akárcsak a platformos modellek. Azonban még mindig rengeteg lehetőség van, ha kényelmesebb viseletre vágysz. Az alacsonyabb, széles sarkú cipők is népszerűek, és idén igazán divatosak.

Mutass többet

 

Laza sportcipők 

A sportcipők nélkülözhetetlenek a modern nő számára, aki állandóan mozgásban van. Az idei trendek szerint a sportcipők egy kicsit vaskosabbak, és merészebb színekben pompáznak. A New Balance, az adidas vagy a Nike kollekciói között biztosan megtalálod a kedvencedet. A maximális kényelem érdekében válassz könnyű és légáteresztő anyagokból, például pamutból, hálós elemekből vagy textilből készült darabokat. 

 

'

Mutass többet