Nőies válltáskák

Idén visszatér a válltáska, amely a korábbi évek kifinomult és elegáns sziluettjeire emlékeztet. Ezek a kompakt, megnyerő kistáskák minden szettet azonnal kifinomulttá varázsolnak. Legyen szó egy elegáns láncos pántról vagy egy puha, strukturált bőr táskáról, ezek a nőies válltáskák minimalista bájukkal és időtlen vonzerejükkel újraértelmezik a mindennapi eleganciát.

 

Mutass többet

 

 

Játékos formák

A hobo és az ún. vödör táskák a stílus és a funkcionalitás egyedülálló keverékeként továbbra is nagy kedvencnek számítanak. A hagyományos sziluettből továbbfejlődve, 2024-ben ez a trend a legkülönbözőbb textúrákban és színekben jelenik meg, akár romantikus pasztell árnyalatoktban is. 

 

Mutass többet

 

Praktikum a maximumon

Azok számára, akik magukkal cipelik a fél lakást, a túlméretezett shopper táska olyan trend, amibe érdemes befektetni. Nem csupán divatosak, de tökéletesen ötvözik a kényelmet és az eleganciát. A puha bőrtől a tartós vászonig számos anyagban kaphatók, és ezek a táskák biztosítják, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a stílus és a praktikum terén.

Mutass többet



Természetes anyagok, nem csak a tengerpartra

A fenntarthatóság és a kézműves jelleg jegyében a természetes szálakból, például szalmából készült táskák idén szuper divatosak. A tavaszra és nyárra tökéletes szalma és rafia táskák különböző formákban és méretekben elérhetőek, és könnyedén illeszkednek mind az alkalmi, mind a lazább nyári ruháidhoz.

Mutass többet

 

Merész és belevaló minták

A divat vad oldalát felszabadítva, az állatmintás táskák 2024-ben igazi slágernek számítanak. A kígyó- és leopárdmintáktól kezdve a dombornyomott darabokon át, ezek a táskák merész hangsúlyt adnak bármilyen szettnek. Ne félj kísérletezni, nem bánod meg!

Mutass többet