Ballonkabát: időtlen elegancia

A ballonkabát egyszerűen halhatatlan, és minden átmeneti szezonban bebizonyítja, hogy milyen sokoldalú és időtlen darab. Válaszd a klasszikus bézs színt, vagy ha követni szeretnéd az idei tavaszi trendeket, ne félj kipróbálni egy élénk árnyalatot. Dobd fel lazán egy virágos ruha fölé a nőies hatás érdekében. Vagy alternatívaként, egy lazább szett kialakításához társítsd farmerrel, csíkos fekete-fehér pólóval és fekete balerina cipővel.

Mutass többet

Farmerdzseki: sokoldalú alapdarab

Ebben a szezonban válassz egy oversize sziluettel vagy varrásokkal díszített farmerdzsekit. Rétegezd egy bohó hangulatú maxi ruha fölé, vagy viseld egy magas derekú nadrággal és sportcipővel egy elegáns, de mégis laza szetthez. És mivel farmerből sosem lehet elég, alkalmazd a most szuper divatos, tetőtől talpig farmeres megjelenést, és párosítsd a farmerdzsekit egy hasonló árnyalatú farmernadrággal és egy egyszerű pólóval.

Mutass többet

 

Bőrdzseki: vagány kifinomultság a tavaszi megjelenéshez

Nem kell rocksztárnak lenned ahhoz, hogy bőrdzsekit viselj. Akár a klasszikus fekete bőrdzsekit választod, akár egy színes változatot, ez a darab azonnal feldobja bármelyik szettedet. Kombináld virágos szoknyával és bokacsizmával, hogy a nőies és a sportosabb elemek keveredjenek. Ha a kabátot egy szatén ruhával és magassarkúval viseled, azonnal szexi, alkalmi megjelenésed lesz.

Mutass többet

 

Blézer: nem csak a kapszula gardróbodba való

Egy blézerrel még inkább szabadjára engedheted a fantáziádat, amit a csípős tavaszi levegő inspirál. Bár választhatsz klasszikus fekete vagy bézs színű változatot, próbálj ki játékosabb mintákat vagy merészebb színeket is, például kéket, pirosat vagy rózsaszínt. Minden szín jól illik majd a klasszikus farmerhez. De ha a blézerrel megegyező színű nadrágot is találsz, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy összeállíts egy monokróm szettet!  

Mutass többet

 

Bomber dzseki: egyesítsd a kényelmet és a stílust

Adj egy kis sportos sikket a tavaszi ruhatáradhoz! Válassz merész színeket, feltűnő mintákat és szatén kinézetű anyagokat. Viselheted a bomberdzsekit egy miniszoknyával és sportcipővel egy vidám és játékos megjelenésért, vagy vedd rá egy kapucnis pulóverre egy sportos, laza összeállításért.

Mutass többet

 

Steppelt dzseki: a sportos és aktív tavaszi átmenethez

Ez a fazon rendkívül sokoldalú, és szinte mindenhez passzol! Kombináld a steppelt dzsekit leggingsszel és bokacsizmával egy hétvégi szetthez, vagy viseld egy kötött ruhával egy elegáns és kényelmes összeállításhoz.

Mutass többet

 

Te melyik tavaszi dzsekit választottad? Akár a klasszikusabb, akár a lazább darabokat kedveled, rajta! Fogadd a melegebb időjárást stílusosan!