Sportcipő: Ahol a kényelem és stílus találkozik 

Ha eddig még nem tetted, idén válassz olyan sportcipőket, amikben ötvözik a kényelmet a stílussal. Az ősz a legjobb évszak arra, hogy a játssz színekkel és feldobd a hangulatodat most, hogy vége a nyárnak! Keresd az őszi árnyalatokat, mint a meleg narancssárga, a mély bordó vagy a trendi zöld. Akár ügyeket intézel, akár barátokkal találkozol egy kávéra, vagy egy könnyű túrára indulsz, egy pár sportcipő nélkül nem érdemes elindulni otthonról.

 

Mutass többet

 

Mokaszin: Egy klasszikus újraértelmezve 

Amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, bújtasd a lábad egy trendi mokaszinba. Ezek a puha, belebújós cipők a hűvös őszi napokon minden szettnek megadják azt a bizonyos kis pluszt. Akár egy gyors ügyintézésre indulsz, akár az irodába, a mokaszin kényelmes és elegáns viseletet biztosít. Válassz egy klasszikus fekete, vagy egy platform talpú modellt, könnyedén becsempészheted a 2023-as trendeket a cipő gyűjteményedbe.

 

Mutass többet

 

 

Bokacsizma: Chelsea csizma vagy Dr. Martens?

A bokacsizma igazi őszi klasszikus, és 2023-ban sokoldalúbb, mint valaha. A chelsea csizma elegáns sziluettjétől egy pár Dr. Martens robusztus sikkjéig ezek a bokáig érő csodák szinte mindenhez passzolnak. A chelsea csizma összeszedett és kifinomult megjelenést biztosít, így tökéletes választás munkahelyi vagy hivatalos összejövetelekre. A Dr. Martens csizmák viszont sikkes és lázadó hangulatot kölcsönöznek a szettednek, így ideálisak ahhoz, hogy megmutasd a személyiségedet adjon az őszi stílusodban is.

 

Mutass többet

 

Cowboy csizma: Western hangulatban 

Idén ősszel az egyik legmerészebb, de egyben legtrendibb választás egy pár western csizma. Ezek az ikonikus csizmák visszatértek a divatszíntérre, és a vintage és a modern sikk egyedülálló keverékét kínálják. Válassz a hagyományos bőr változatok közül, vagy ha igazán bátor vagy, kísérletezz a színes és mintás változatokkal. A cowboy csizmák a farmertől a lenge ruhákig mindennel párosíthatók, egy csipetnyi rusztikus bájt kölcsönözve az őszi szettjeidnek.

 

Mutass többet