Feltűnő szögletes formák 

Az egyik legnépszerűbb forma 2023-ban a túlméretezett szögletes keret. Ez a stílus igazán merész és feltűnő megjelenést kölcsönöz. A keretek nagy mérete emellett bőséges fedést is biztosít, ami ideális a szemed védelmére a nap káros sugaraitól. Ez a stílus legjobban az ovális vagy szív alakú arcformán mutat, mivel a szögletes keretek segítenek kiegyensúlyozni az arc arányait. 

Mutass többet

Macskaszem formák: az igazi retro napszemüveg

A macskaszem keretek stílusa nőies és retro megjelenéséről ismert, és tökéletes választás lehet a számodra, ha egy kis vintage csillogást szeretnél a ruhatáradba csempészni. A macskaszem keretek rengeteg méretben kaphatóak, így biztosan megtalálod az arcformádhoz és a személyes stílusodhoz legjobban illő párat.

Mutass többet

Kerek napszemüveg modern csavarral

A kerek szemüvegkeretek időtlen stílusúak, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Egyes tervezők például olyan egyedi részletekkel egészítik ki ezt a klasszikus formát, mint a dupla híd vagy a színes lencsék. Ez a stílus legjobban a szögletes vagy szív alakú arcformán mutat, mivel a kerek formák lágyíthatják az arc éleit.

Mutass többet

Funkcionalitás és stílus: polaroid (polarizált) napszemüveg

A polarizált napszemüvegek polarizált lencsékkel rendelkeznek, amelyek a tükröződés csökkentése mellett 100%-os UV-védelmet is nyújtanak. Az eredetileg sport- és szabadtéri tevékenységekhez népszerű polarizált napszemüvegek 2023-ban már számos stílusban és színben kaphatók, így könnyen találhatsz egy olyan párat, ami a Te stílusodhoz is jól passzol. Így egy olyan divatos kiegészítővel rendelkezel, ami egyben funkcionális is.

Mutass többet

Az időtlen pilóta keretek

Az aviátor vagy pilóta napszemüveg évtizedek óta népszerű, és ez a forma mára már egyet jelent az időtlen, klasszikus megjelenéssel. Ez a forma soha nem megy ki a divatból, nem is beszélve arról, hogy szinte minden arcformán egyaránt jól mutat. 

Mutass többet

Idén még több színben elérhetők, mint eddig bármikor, legyen szó akár a keret, akár a lencse színéről, és egyszerűen nincs szélesebb választék ebből a stílusból, mint a Ray-Ban kollekcióiban. Akár a tengerpartra készülsz, akár a városban töltöd a forró nyári napokat, a pilóta napszemüveg divatos és időtlen választás.

Hogyan válassz az arcformád szerint? 

A személyes ízléstől kezdve a trendeken át az alkalomig sok minden meghatározhatja, hogy végül milyen fazont vagy stílust viselsz - és természetesen nem kell csupán egy párra korlátozni a gyűjteményedet. De ha valóban azt keresed, amelyik mindenhez passzol, érdemes lehet az arcformádat is figyelembe venni, hogy biztosan olyan stílust válassz, ami a saját, egyedi vonásaidat is kihangsúlyozza.

Olvasd el útmutatónkat, és tudj meg mindent arról, hogyan válassz napszemüveget az arcformád szerint.