Nike Air Max

A képzeletbeli ranglétra tetején a legendás Nike Air Max sportcipők állnak, amelyek jellegzetes légpárnával rendelkeznek a talpukon. Tudtad, hogy az első ilyen típusú sportcipők 1987-ben látták meg a napvilágot, és eredetileg futáshoz népszerűsítették őket? Ma már számtalan változat közül választhatsz - ilyen pl. a Nike Air Max 90 vagy a Nike Air Max 97.

Mutass többet

Nike Air Force 1 

A Nike Air Force 1 1982-ben mutatkozott be a világnak, az első Nike Air technológiával készült kosárlabda cipőként. Ez a forradalmi modell a tornacipők világában még harminc évvel később is világszerte népszerű divatos alapdarab. Ma már három típus közül is választhatsz: alacsony-, közepes- vagy magasszárú, a stílusod és igényeid alapján.

Mutass többet

adidas Superstar

Minimalizmus és időtlen dizájn - ez a két szó jellemzi ezt az ikonikus, kosárlabda-ihlette sportcipő kiadást, amely a 80-as években vált híressé. Superstar - egy kortalan cipő, amelyet akár minden nap viselhetsz, mégsem nem fogod megunni, akár rövidnadrággal, farmerrel vagy egy laza ruhával kombinálod.

Mutass többet

adidas Terrex

A Terrex széria minden bizonnyal az első dolog, ami eszünkbe jut, ha outdoor divatról vagy sportokról van szó. Nem csoda, hogy az adidas sportcipői a legnépszerűbbek közé tartoznak. Akár könnyű városi sétához keresel cipőt, akár túracipőt egy nehéz, kihívásokkal teli terepen, a Terrex mindenki számára kínál lehetőségeket. Ezután már csak egy minőségi sportdzsekit kell felvenned, és máris kezdődhet a kaland.

Mutass többet

Nike Blazer

Már majdnem ötven éve látjuk a Nike Blazert az utcákon járni, akár alacsony, akár bokáig érő változatban. Ez a modell biztosan nem fog használatlanul heverni a cipősszekrényben, hiszen szinte minden alkalomhoz és stílushoz passzol. A klasszikus fehéret (off white) kedveled, vagy inkább a számtalan szín és dizájn közül választanál egy egyedi darabot?

Mutass többet

adidas Gazelle 

A hatvanas években megalkotott Gazelle igazi úttörőnek számít, hiszen ez volt az első olyan sportcipő, aminek felső része teljes mértékben velúr bőrből készült. Ez a modell ma már a klasszikus minimalizmusával hódít igazán. A korábban csak kékben és pirosban kapható cipők ma már rengeteg színben elérhetőek, a fekete vagy fehér változatok pedig tökéletes kiegészítői a sportosan elegáns stílusnak.

Mutass többet

New Balance 574 

A lista talán egyik legfiatalabb kiadása, a New Balance 574 eredetileg egy futócipő volt, amely ikonikus dizájnjának köszönhetően hamarosan bekerült a mindennapi ruhatárunkba is. Akár kirándulni, akár vásárolni mész, az 574-es párnázott talpának köszönhetően kényelmesen tart. Szereted a színeket? Imádni fogod az élénk minták széles választékát.

Mutass többet

Nike Court Vision 

Ezek a 80-as évek közepén készült kosárlabdacipők nem csak stílusosak és nagyon kényelmesek, de a bőr, műbőr és gumi kombinációjának köszönhetően igen hosszú ideig is tartanak. Ha tehát mindennapi viseletre, ügyintézésre, találkozókra vagy a gyerekek után rohangálásra keresel tornacipőt, a Nike Court Vision nem fog csalódást okozni.

Mutass többet