Alapdarabok a sportosan elegáns stílus kialakításához 

A legtöbbjük valószínűleg már ott lapul a szekrényedben. Hogyan kombináld őket?

Az egyszínű pólók nélkülözhetetlenek 

Rengetek módon kombinálhatók. Blézerrel elegánsabb, pulcsival sportosabb megjelenést varázsolhatsz. Fektess be egy minőségi fehér, szürke vagy sötétkék pamut pólóba.


Leggings a maximális kényelemért

Az athleisure másik alapdarabja egy pár fekete leggings. De légy óvatos – a leggings nem nadrág, ezért mindig egy hosszabb felsővel vagy pólóval viseld. Szereted a színeket és a mintákat? Az ilyen leggingseket könnyedén kombinálhatod egy egyszínű fehér vagy fekete felsővel.


A fehér sportcipő szinte mindenhez passzol 

Igazi klasszikus, amit sokféleképpen viselhetsz. A kedvenc fehér sportcipődet hordhatod monokróm öltözékkel vagy akár markánsabb színekkel, sőt, párosíthatod akár egy klassz blézer és elegáns nadrág szettel is.

Mutass többet


Egy puha, túlméretezett pulóver kötelező

Csakúgy, mint egy pulóver szabású ruhát, egy melegítő felsőt is viselhetsz leggings-el. Az elegánsabb hatás érdekében vegyél fel alá egy inget.

Mutass többet

Egy hosszú bézs ballonkabát

Már az első pillantásra egy elegáns darab, éppen ezért ehhez a stílushoz tökéletesen passzol a ballonkabát egy pamut melegítő szettel kombinálva. Vedd még fel a kedvenc baseball sapkádat, és már indulhatsz is!

Praktikus hátizsák kézitáska helyett

Attól függően, hogy öltözéked sportos vagy elegánsabb oldalát szeretnéd kiemelni, választhatsz a különféle stílusú hátizsákok közül. Ha merészebb vagy, egy övtáskával sem hibázhatsz.

Mutass többet

A tréningruhák visszatérnek 

A minőségi melegitő szettek nemcsak kényelmesek, de jól is néznek ki. Ha csak beugranál valahova kávézni, kombinálj egy tréningruhát egy időtlen ballonkabáttal és egy nagy válltáskával. Nekünk különösen tetszenek a pamut és kötött szettek.

Mutass többet

 

Egy másik outfit, ami már egy ideje divatban van a leggings, egy hosszabb ing és egy túlméretezett pulóver kombinációja. Próbálj ki a sima fekete leggings helyett egy sportos darabot. Kényelmesen és egyben rendezetten fogod érezni magad.

Kipróbálhatod akár a rövidebb sport felsőket is. Viseld őket farmerrel vagy magas derekú leggingssel, kiegészítve egy hosszú kardigánnal - és már kész is a kényelmes és egyben szexi szetted.

Kezdd fokozatosan

Csak egy kis motiváció a végére: ne félj kísérletezni! A sportosan elegáns stílus minden alakra passzol.