Örök darab - a farmer mellény 

Ennek a darabnak mindenki szekrényében ott a helye. Visszatérhetsz a 70-es évekbe, és dzseki helyett viselhetsz egy mellényt a kedvenc trapéz nadrágodhoz. A farmer mellény a kedvenc pólóddal, farmerrel és magassarkúval szintén remek kombináció - igen, ne félj egy laza felsőt elegáns cipővel ellensúlyozni! Ha pedig kicsit melegebbre fordul az idő, viseld a farmer mellényt egy boho vagy virágmintás ruhával.

Mutass többet

Hosszú mellény - kombináld a praktikumot az eleganciával

Szeretnél végre mellényt viselni a vastag téli kabátok helyett? A hidegebb időben kövesd a "Minél hosszabb, annál jobb!ׅ" mottót. Nincs értelme egy rövid mellényben fagyoskodni, amikor rengeteg olyan hosszú fazon közül választhatsz, ami nem csak melegen tart, de még igazán stílusos is.

Bármilyen színt is választasz, egy hosszú mellény egy elegáns nadrággal vagy farmerrral, egy egyszerű pólóval és bokacsizmával mindig beválik.

Mutass többet

Kényelem és stílus steppelt mellénnyel

A steppelt mellényekkel bármit megtehetsz, minden a személyes stílusodon múlik. Ha inkább pulóvert és melegítőnadrágot vagy leggingset viselnél a mellény alatt, ezt a laza stílust feldobhatja egy élénkebb színű mellény - ne félj a rózsaszíntől, a sárgától vagy a kéktől! Dobd fel a kedvenc tornacipőd, és máris mehetsz.

Mutass többet

De ugyanúgy viselhetsz skinny farmert vagy fekete leggingset egy steppelt mellény alatt a kedvenc felsőddel, miközben megmaradsz az olyan alapszíneknél, mint a fekete, a bézs vagy a szürke. Ezután csak egészítsd ki a szettet egy bakanccsal.

Kötött mellény minden alkalomra 

Ez a kényelmes és játékos mellény kötelező darab, akár munkába mész, akár egy lusta délutánra indulsz a kávézóba. A lehetőségek szinte végtelenek, a finom, vékonyabb kötött anyagoktól kezdve a valódi gyapjú mellényekig

Biztos megoldás, ha egy kötött mellényt egy egyszerű, túlméretezett inggel rétegezünk, ami akár egy merészebb színű vagy mintás darabbal is jól mutat. Mind a farmer, mind az elegánsabb nadrágok jól működnek ezzel a kombinációval. Sőt, a kötött mellényt viselheted akár a kedvenc ruháddal és egy magasszárú csizmával is! 

Mutass többet

 

Szeretnél még jobban kitűnni? Itt az ideje egy (mű)szőrme mellénynek 

A mackós aviátor kabátnak már megvolt a maga boomja, de mi a helyzet a műszőrme mellénnyel? Könnyen párosítható alapdarabokkal, de ezzel biztosan nem fogsz basic eredményt elérni. Épp ellenkezőleg!  Ezt a vaskos, szőrmés darabot leginkább fekete vagy barna színekben érdemes kipróbálnod. Kiegészítőként pedig egy szintén divatos chelsea vagy cowboy csizmát ajánlunk.

Mutass többet