Kis fekete ruha

A Coco Chanel által az 1920-as években népszerűvé tett kis fekete ruha az elegancia, az egyszerűség és a sokoldalúság időtlen szimbóluma. Sokszínűsége, ugyanakkor kifejezetten nőies karaktere a női ruhatár alapdarabjává tette. A kis fekete ruha a modern nőiesség megtestesítője, amely egyszerre jelenti a stílust és a praktikumot.

Mutass többet

Laza szett

Viseld a kis feketét egy farmerdzsekivel és fehér sportcipővel, hogy a megjelenésed kényelmes és könnyed legyen. Egy egyszerű bőr crossbody táskával és egy pár fülbevalóval egészítsd ki, hogy ellensúlyozd a sportosabb darabokat.

Elegáns szett

A klasszikus, kifinomult megjelenés érdekében párosítsd a ruhádat egy pár fekete vagy bézs magassarkúval. Egy jól szabott blézer a ruha felett nem csak eleganciát kölcsönöz, hanem melegen is tart a hűvösebb estéken. Egy finom karkötő vagy karóra pedig megadhatja azt a kis pluszt, amivel igazán kifejezheted a saját stílusodat.

Ceruza szoknya

Az 1950-es években népszerűvé vált ceruzaszoknya a női profizmus és kifinomultság szimbóluma. Legfontosabb eleme a testhez simuló sziluettje, amely szorosan követi a láb vonalát, és hangsúlyozza a derekat és a csípőt. A ceruzaszoknya a nőiesség és a tekintély keverékét képviseli, tükrözve a nők változó szerepét a munkaerőpiacon és a társadalomban.

Mutass többet

Laza szett

Párosítsd a ceruzaszoknyádat egy puha, pamut pólóval és pár balerina cipővel a kényelem és a stílus érdekében. Egy nagy válltáska tökéletesen alkalmas a legszükségesebb dolgok hordozására, egy hosszú medálos nyaklánc pedig fókuszpontot adhat az öltözéknek. Egészítsd ki a szettet egy bőrdzsekivel, ami ideális egy hűvösebb tavaszi napra.
Elegáns szett

Kombináld a szoknyát selyem blúzzal, és tűrd be, ha ki szeretnéd hangsúlyozni a derekadat. Válassz magassarkú cipőt, hogy megnyújtsd az alakodat és elegánsabbá tedd a szettedet. Egy strukturált kézitáska, egy érdekes fülbevaló és egy vékony öv a derékon igazi telitalálat. 

 

 

Magas derekú nadrág 

A 20. század elején jelentek meg a kényelmes és elegáns, magas derekú, széles szárú nadrágok. Kezdetben a nők ritkán viseltek nadrágot, de az 1920-as és 1930-as években az olyan ikonok, mint Marlene Dietrich vagy Katharine Hepburn igazán népszerűvé tették ezeket a darabokat, felszabadító alternatívát kínálva a korlátozó öltözködéssel szemben. A stílus, amely gyakran kapcsolódik a nemek közötti egyenlőségi mozgalmakhoz, kényelme, sokoldalúsága és eleganciája miatt ma is a ruhatár egyik alapdarabja.

Mutass többet

Laza szett

Kombináld ezt a nadrágot egy testhezálló pólóval vagy egy lazai csíkos felsővel és vegyél fel hozzá egy pár fehér sportcipőt. Egy vászontáska, egy egyszerű bőröv és egy karóra funkcionális, mégis divatos megjelenést biztosít.

Elegáns szett

Párosítsd a nadrágot egy csinos blúzzal vagy egy elegáns body-val, hogy a vonalvezetés tiszta és kifinomult maradjon. A kényelem és a stílus érdekében válassz alacsony sarkú bokacsizmát vagy szandált. Egy hosszú kabáttal vagy egy kifinomult ballonkabáttal igazán elegánssá teheted a szettedet.

 

Selyem blúz

A selyem blúz, amely egykor luxuscikk és státuszszimbólum volt, eleganciát hozott a női divatba. A 19. század végén és a 20. század elején vált népszerűvé, gyakran csipkével és hímzéssel díszítve. Ahogy a divat változott, úgy változott a selyemblúz is, a szűkebb és a lazább fazonok között. Ma a nőiesség modern irányzatát képviseli, egyensúlyt teremtve a hagyomány és a fejlődés között, akárcsak a magas derekú, széles nadrágok.

Mutass többet

Laza szett

Viseld a selyemblúzt kissé lazán egy sötét farmer fölött, kontrasztot teremtve a kifinomult felső és a laza nadrág között. Bújj kényelmes papucsba vagy mokaszinba,  dobd fel a kedvenc nyakláncodat vagy karkötődet. Egy könnyű kötött kardigán kényelmes és stílusos felső rétegként szolgálhat.

Elegáns szett

A selyemblúz egy magas derekú, A-vonalú vagy rakott szoknyába bújtatva nőies és elegáns megjelenést kölcsönöz. Egy kis táskával, magassarkúval vagy egy elegáns selyem sállal fejezd be a szettet, hogy kifejezd az egyéni stílusodat.