Liofilizált ananász - ropogós, fagyasztással szárított ananász tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hozzáadott cukor nélkül A liofilizált, azaz fagyasztással szárított ananász azonnal magára hívja a figyelmed egyedülálló illatával, gazdag színével és friss ízével. Az ananászok liofilizálás, tehát mélyfagyasztás folyamatán mennek keresztül, aminek köszönhetően megtartják a friss gyümölcs egyedülálló tulajdonságait. Tele vannak rosttal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal. Nem tartalmaznak hozzáaadott cukrot, csakis 100% ananászt. A liofilizált ananász megfelelő sütéshez és főzéshez, de egészséges, ropogós nassolnivalóként vagy a reggeli zabkása vagy joghurt részeként is imádni fogod. Képes vagy ellenállni? A liofilizált ananász előnyei fagyasztással szárított ananász megtartja a friss gyümölcs ízét, színét és illatát tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal nem tartalmaznak hozzáadott cukrot ideálisak sütéshez és főzéshez Összetétel 100% egész, liofilizált ananász. Tápérték táblázat Tápértékek100 g Energia 1500 kJ / 358 kcal Zsírok 0,96 g ebből telített zsírsavak 0,11 g Szénhidrátok 79,7 g ebből cukrok 79,7 g Fehérje 2,95 g Só 0,03 g Figyelmeztetés Legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és 70% relatív páratartalom mellett tárolandó. Allergének: A termék nyomokban glutént, szóját, dióféléket és szezámot tartalmazhat.