Himalájai fekete só - tökéletesen kiegészíti az ételeket és kiemeli a gyógynövények, fűszerek vagy cukor természetes ízét A Himalájai fekete só tökéletesen megízesíti minden ételed. Ha húst szeretnél ízesíteni, vagy annak növényi alapú alternatíváit illetve bármilyen más köretet vagy zöldségsalátát, a fekete himalájai só a megfelelő választás. Meglephet, hogy egy csipetnyi só bármilyen édes ételhez is passzol. Ez azért van, mert tökéletesen hangsúlyozza a cukor ízét, például édes desszertekben. A só fontos nátriumforrás a szervezet számára, és valamennyi szervünk megfelelő működéséhez szükséges. Ezért kedvelt összetevője a különböző ionos italoknak, amelyek segítenek feltölteni az alapvető ásványi anyagokat a szervezetben, egy sporttevékenység után. A só azonban nem csak étkezésre jó. Hozzáadhatod a fürdődhöz is. Különösen népszerű például az ekcémában vagy más bőrproblémákban szenvedő emberek körében. Ijesztő a fekete szín? Ne félj! Ezt az ásványi anyagok tartalma okozza. Nincsenek benne felesleges adalékanyagok, ezért népszerű az egészséges életmód rajongói körében. Ez azt jelenti, hogy a fekete himalájai sónak biztosan van helye a fűszeres polcodon. A Himalájai fekete só előnyei vulkanikus kősó bármely étkezést kiegészítő kiváló minőségű só nátriumforrás nem tartalmaz adalékanyagokat finomra őrölt ételekhez és fürdőkhöz ideális Összetétel 97,45% nátrium-klorid, nátrium-szulfát, vas-szulfid, hidrogén-szulfid Javasolt fogyasztás Fogyaszd saját igényeid szerint. Tápérték táblázat Tápértékek 100 g Energiatartalom 0 kJ/ 0 kcal Zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 0 g ebből cukor 0 g Rost 0 g Fehérje 0 g Só 100 g Figyelmeztetés Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Allergén figyelmeztetés: Nyomokban glutént, földimogyorót, dióféléket, kén-dioxidot és szulfitot, szóját, szezámot és tejet tartalmazhat.